Laituripaikkakatselmus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laiturin valintaan vaikuttavat ennen kaikkea rannan olosuhteet. Laituripaikkakatselmuksella selvitämme kaikki tarvittavat lähtötiedot, joilla on merkitystä laiturin valintaan. Olosuhteiden lisäksi laiturin käyttötarkoituksella on merkitys laiturin valinnassa.

Olosuhteet

Laiturin sijainti ja rannan olosuhteet muodostavat oleellisen tekijän laiturin valinnassa. Jokainen ranta on erilainen ja katselmuksella selvitämme laituripaikan tuuliolosuhteet, rannan profiilin, pohjan laadun, vesisyvyyden sekä monia muita laiturin valintaan vaikuttavia olosuhdetekijöitä.

Laiturin käyttötarkoitus

Laituri hankitaan aina jotain käyttötarkoitusta varten. Laiturilta kalastetaan ja mennään uimaan tai laiturilla vaan oleskellaan ja viihdytään. Laituriin voidaan tulla myös veneellä ja tarvitaan veneenkiinnitystä. Laiturin käyttötarkoitus ratkaisee valitaanko matala vai korkeampi laiturimalli, riittääkö kevytrakenteisempi laituri vai tarvitaanko kookasta ja suuren kantavuuden omaavaa laituria.

Tilaa laituripaikkakatselmus rantaasi!

Laituripaikkakatselmuksella selvitämme kaikki tarvittavat lähtötiedot, jonka jälkeen voimme tarjota Sinulle laituripaikan olosuhteisiin ja laiturin käyttötarkoitukseen sopivaa laituria, joka on toimiva, turvallinen ja pitkäikäinen.

⇒ Ota yhteyttä!